International Labour Organization

## #ResilientWithDecentWork

ILO COVID-19 WEBINAR SERIES HIGH LEVEL VIRTUAL ROUNDTABLE

## **ANNOTATED AGENDA**

## The World of Work in a Time of COVID-19

An ILO Caribbean High Level Virtual Roundtable

20 April 2020 | 11:00 am - 12:30 pm Eastern Caribbean Time (ECT)

11:00 -11:05 am	Welcome remarks Ms Claudia Coenjaerts, Director, ILO Decent Work Team and Office for the Caribbean will deliver welcome and opening remarks and present the ground rules for a successful virtual meeting (5 minutes).
11:05 - 11:15 am	COVID-19 and ILO Response within the UN System Mr Vinícius Carvalho Pinheiro, Director, ILO Regional Office for Latin America and the Caribbean, will make introductory remarks, focusing on ILO response to COVID-19 (10 minutes).
11:15 - 11:25 am	<ul> <li>Overview of measures to support jobs and enterprises undertaken by the Government of Saint Kitts and Nevis and the state of their implementation</li> <li>Hon. Vance Amory, Minister, Ministry of Nevis Affairs, Labour, Social Security and Ecclesiastical Affairs, Saint Kitts and Nevis (10 minutes).</li> </ul>
11:25 - 11:35 am	Overview of measures to support jobs and enterprises undertaken by the Government of Trinidad and Tobago and the state of their implementation Senator the Hon. Jennifer Baptiste-Primus, Minister, Ministry of Labour and Small Enterprise Development, Government of Trinidad and Tobago, (10 minutes).

**JUDCaribbean** 





11:35 - 11:45 am	Remarks from the employers' perspective on government measures, measures implemented by employers' organizations and ILO technical assistance, enterprise needs and the role of social dialogue Mr Wayne Chen, President of the Caribbean Employers' Confederation (CEC) (10 minutes).
11:45 - 11.55 am	Remarks on the workers' perspective on measures implemented by governments and workers' organization, their representatives' needs and social dialogue Mr Andre Lewis, President of the Caribbean Congress of Labour (CCL) (10 minutes).

11:55 - 12:25 pm > Moderated debate and Q & A

## 12:25 - 12:30 pm **Conclusions**

Claudia Coenjaerts, Director, ILO Decent Work Team and Office for the Caribbean.

